• Bent U op zoek naar een van onderstaande diensten? Bekijk dan onze Post-productie site SOUNDGRAM POST voor o.a.:

   

  ADR & Voice Over

  We doen veel ADR (Automatic Dialog Replacement) en Voice-over opnames in onze studio. Tenzij u zelf een voice-over stuurt, kunnen wij die voor u regelen. Wij zorgen ervoor dat het resultaat precies klinkt zoals het moet. 

  Muziek Compositie

  Soundgram Post staat bekend om de muziek die we schrijven voor alle soorten mediaproducties. We combineren live-opgenomen instrumenten met de beste sample libraries verkrijgbaar en als het budget het toestaat, produceren we een filmscore met een volledig orkest.

  Foley

  Foley is de kunst van het reproduceren van geluid wat de mens gewoonlijk maakt. Wij doen voetstappen, lichaamsbewegingen en rekwisieten. Het dichtslaan van een deur, het afschieten van een geweer, geritsel of de nieuwste karate kick. Het heeft allemaal geluid nodig om bij het plaatje te passen. We houden er van.

  Sounddesign

  Met Sound design kunnen we geluiden maken die niet met Foley opnames gedekt kunnen worden. Een voorbij vliegend vliegtuig, automatische geweren, explosies of aliens. Wat je ook bedenkt, wij maken het. Het ontwerpen van een sound pallet voor werelden die (nog) niet bestaan, zoals in MMOG games. "Beam me up Scotty!" zou Kirk zeggen. Wij zeggen: "Bel ons!"