• Contact

 • Producer Pack

  Boek naast jouw opname en mixage ook ons "Producer Pack".

  Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de muziekindustrie en helpen jou met de digitale release van je album CD of single. Het Producer Pack is inclusief het maken van foto's, het ontwerpen van een duidelijke CD hoes en het helpen met het aanmaken van accounts zodat je de inkomsten van je release zelf kunt ontvangen. Jouw opnames staan binnen 4 weken op iTunes en Spotify vanaf de opnamedatum. Bovendien reserveren we tijd om je alles uit te leggen over Sync fees, Fingerprinting en Buma/Stemra!

   

  Voor artiesten kunnen wij het "Producer Pack" (tegen meerprijs) uitbreiden naar ons "Artist Pack". Naast alle bovenstaande diensten verzorgen we dan ook foto's, een youtube-video van de opnamesessie, je eigen website met blog en Facebook- en Twitteraccounts zodat je snel aan de slag kan met optreden! Daarnaast verzorgen we de aanmelding en registratie van je werken bij Buma/Stemra en Sena. Neem voor prijsinformatie contact op via info@soundgram.com

  Wil jij als (solo) artiest helemaal goed voor de dag komen? Laat ons dan een eigen song voor je schrijven, meer informatie en een prijsopgave via ons contact formulier.

  Routeplanner